Endüstriyel Tasarım Sergisi

Endüstriyel Tasarım Sergisi sanatseverlerle buluştu.

May

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Endüstriyel Tasarım Anasanat Atölyesi öğrencilerinin hazırladığı sergi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Şehnaz Yalçın yönetiminde 28 Mayıs’ta açıldı. Açılışa Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı, Dekan Yardımcısı, Güzel Sanatlar Bölümü Başkanı katıldı. Sergide farklı malzemelerden oluşan iki ve üç boyutlu eserler bulunuyor. Sergi 11 Haziran’a kadar resim bölümü koridorlarında görülebilir.

Sergiye katılan öğrencilerimiz: Sakine Ayaztekin, Merve Yalı, Eda Yurttaş, Büşra Erdurmuş, Merve Salman, Tuncay Elieyi, Nagehan Katar, İlgi Olcay, Gizem Yüksel, Elif Merve Şengün, Gizem Kaptan, Ali Gönci, Senanur Yorul, Yıldız Canlıca, Özlem Yılmaz, Menel Gün, Mehmet Kaya Budak, Şermin Yıldırım, Ekin Özeskici, Sümeyye Yılmaz, Merve Bozkuş, Kaan Ünal, Yusuf Kabay, Aysun Polat, Zehra Çelik, Semanur Korkmaz, Gizem Özkaya, Hanife Kurt, Yunus Sezgin.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 31.05.2019 15:47:24 tarihinde güncellenmiştir.