Engelli Haftası Etkinlikleri

Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü ve Engelsiz Marmara Kulübü tarafından "Engelli Haftası" sebebiyle üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi içerisinde etkinlikler düzenlendi.

May

Engelli Haftası sebebiyle Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü ve Engelsiz Marmara Kulübü tarafından düzenlenen etkinliklerde, Göztepe Yerleşkemiz içerisinde akademik, idari personel ve öğrenciler Türk İşaret Dili ile tanıştırılarak işaret dili için farkındalık yaratılmaya çalışıldı. Engelli Öğrenci Bölümünün düzenlediği İşaret Dili kurslarına devam eden idari personelden gönüllüler ve yine aynı kursta ders alan öğrenciler de etkinlikte yer aldılar.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 17.05.2017 09:45:16 tarihinde güncellenmiştir.