Engelsiz Müzik Eğitimi Komisyonu Toplantısı

Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü'nün 16 Ekim'de alanda ilk defa gerçekleştirdiği "Görme Engelli Bireyler için Müzik Eğitimi" Çalıştayı'nda aldığı karar doğrultusunda "Engelsiz Müzik Eğitimi Komisyonu" oluşturuldu ve 20 Kasım 2017'de komisyon ilk toplantısını Göztepe Yerleşkesi Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.

Kas

Toplantıya Marmara Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimar Sinan Üniversitesi, Metin Sabancı Okulları ve EGED'den temsilciler katıldı. Toplantı sonunda "Eğitimcinin Eğitimi Danışman Komisyonu" oluşturuldu. Hazırlık çalışmalarına başlayacak olan komisyonda üniversitemizden Doç. Dr. Tülin Malkoç, Dr. Özcan Özbek, Prof. Dr. Dilek Batıbay, Prof. Dr. Filiz Kamacıoğlu, İstanbul Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. H. Eren Tuncer, Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Doç. Dr. Koray Sazlı, İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Doç.Dr. Gülay Karamahmutoğlu ve EGED'den Ali Alpaslan bulunuyor. Mevcut ve temel repertuvar tespitleri yapılarak kütüphanecilere bildirilecek ve "Görme Engelli Müzik Kütüphanesi" oluşturmak üzere ilk adım atılacak. Ayrıca destek teknoloji kullanmaya yönelik üniversitemizde seminerler düzenlenecek.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 23.11.2017 12:06:14 tarihinde güncellenmiştir.