Erkek Voleybol Takımı İstanbul 1. Lig Şampiyonu Oldu

Geçen güz döneminde oynadığı 1. Lig grup maçlarında 1 yenilgi alarak grubunu 2. sırada tamamlayan üniversite erkek voleybol takımımız, diğer grubun namağlup takımı Boğaziçi Üniversitesi ile yarı finalde karşılaştı. Bu karşılaşmadan 3-0’lık net bir galibiyet alan takımımız, 18 Nisan 2018 Çarşamba günü ev sahibi ve nağmalup takımı olan Nişantaşı Üniversitesi ile finalde karşılaştı. Takımımız, grubunda 3-1’lik skorla yenilmiş olduğu Nişantaşı Üniversitesi’ni aynı skorla yenip, İstanbul 1. Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı. Spor Bilimleri Fakültesi Erkek Voleybol Takımı, bu şampiyonlukla, 1-5 Mayıs 2018 tarihlerinde Elazığ’ da yapılacak olan "Süper Lig Voleybol Terfi Maçlarına" gitmeye hak kazandı. Voleybol Kafile Başkanı, Öğr.Gör. Fatih Sani, antrenörlerimiz Furkat Ergashov ve Murat Aslan’ı ve tüm sporcularımızı kutluyor, Elazığ’da yapılacak olan Türkiye Süper Lig terfi maçlarında başarılar diliyoruz.