Fransızca Öğretmenliği Anabilim Dalı Mezuniyet Töreni

Bölümde dereceye giren öğrenciler, Filiz Sarah Yağcı, Emine Ebru Aytemiz ve Murat Çakır oldu. Mezuniyet törenine Atatürk Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Musa Üce, Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı ve Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Füsun Şavlı, Fransız Dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri ve öğretim elemanları katıldı.

Törende mezun öğrenciler adına konuşma yapan Karolin Kalustyan ve Emre Tok, "Marmara Üniversitesinden mezun olmanın haklı gururunu ve yüksek sorumluluğunu taşıyor olacağız. Fransızca Öğretmenliği 2017-2018 dönemi mezunları adına, bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz." dedi. Tören, dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi, öğretmen yeminin edilmesi ve kep atma merasimi ile sona erdi.