"Geleceğin Eczacıları Efsaneleri Siz Yok Edin" Temalı Etkinlik

Eczacılık Fakültesi Farmakademi Kulübü öğrencileri, Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerinden Mustafa Enes Aksoy ve Elif Çağla Erdoğan'ın da katkılarıyla 21 Kasım 2016 tarihinde Eczacılık Fakültesi Amfi 1' de doğum kontrol yöntemleri hakkında interaktif ve öğretici bir etkinlik düzenlendi. "Geleceğin Eczacıları, Efsaneleri Siz Yok Edin" temasıyla doğum kontrolü ile ilgili kafalardaki soru işaretlerini gidermek ve eczacı adaylarını bu konuda daha bilinçli hale getirmek amacıyla Prof. Dr. Sezai Şahmay da etkinlikte bir sunum yaptı. Bayer Kadın Sağlığı Pazarlama Müdürü Pelin İçil de bu etkinliğe destek vererek öğrencilerle soru-cevap bölümünü gerçekleştirdi. Katılımcılar bu sunumda etkin rol alarak ve her soruya önce kendileri cevap vererek bilgilerini ölçme fırsatı da buldu. Sunum öncesi ve sonrası yapılan anketlerle de katılımcılar kendilerini ve eğitimi değerlendirme şansı buldu. Yaklaşık 2 saat süren etkinliğe 160 öğrenci katıldı. Sunum sonrasında sertifikaların dağıtımı ve anket sonuçlarının değerlendirilmesi ile etkinlik sona erdi.