Geleceğin Lider CFO'larına Serifikaları Verildi

Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (MÜSEM) ile Business Management Instıtute’nün (BMI) birlikte düzenlediği Geleceğin Lider CFO’ları: Stratejik Finansal Liderlik  Programısertifika töreni Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Mehmet AKALIN’ın katılımı ile gerçekleştirildi. Sertifika töreninde açılış konuşması yapan Prof.Dr. AKALIN,  Marmara Üniversitesi’nin, Bologna Süreci çerçevesinde gündemde olan yaşam boyu öğrenme stratejisi ile ülkemiz kalkınması bakımından kritik önemde olan özel sektör iş dünyası ilişkileri  ile nitelikli ve yaratıcı insan gücü yetiştirilmesine stratejik önem verdiklerini belirtti. AKALIN, özel sektörle işbirliği alanında yenilikçi adımlar atmaya devam edileceğini de vurguladı.

Üniversitemizin iş dünyası ile ilişkilerde yenilikçilik stratejisi çerçevesinde özel sektör temsilcileri ile üniversitemiz akademisyenlerini bir araya getiren programda, başarılı olan katılımcılara sertifikaları düzenlenen törenle takdim edildi.

Törene üniversite Genel Sekreterimiz Doç.Dr. Mehmet ERSOY ile programda ders veren öğretim üyeleri de katıldı.