2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Geleneksel Rektörlük Kupası Personel Basketbol Turnuvası Şampiyonu Spor Bilimleri Fakültesi oldu.

Mar

Geçen senenin finali olan Spor Bilimleri Fakültesi – Teknik Eğitim Fakültesi karşılaşması bu sene açılış maçları öncesi 05.03.2018'de Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonunda yapıldı. Renkli tribün desteğinin yaşandığı seyir zevki yüksek olan ve baştan sona büyük bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmayı Spor Bilimleri Fakültesi 56-45 skorla kazanarak Geleneksel Rektörlük Kupası Personel Basketbol Turnuvası Şampiyonu oldu. Fakültemizin personel takımını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 06.03.2018 16:32:26 tarihinde güncellenmiştir.