Genç İnovatif Sağlıkçılar Dünya Sigarayı Bırakma Gününde Sigaraya Savaş Açtı

Eğitim seminerinde Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Hacer Kuzu, Okur ve Sigara ile Savaş Derneği Üyesi M. Ubeyd Korbey “Gençlerde Sigara Kullanımı ve Sağlık” konulu bilimsel sunumlarını gerçekleştirdi. Genç İnovatif Sağlıkçılar Kulübü’nün hazırladığı ve üniversite öğrencileri ile yapılan röportajlara ve bilimsel verilere yönelik olan kısa metrajlı filmlerin de gösterimi yapıldı. Etkinlikte Türk Sanat Müziği Solisti Doğan Tanyer, günün anlam ve önemine uygun bir eser seslendirdi. Devlet ve vakıf üniversiteleri ile kamu kuruluşlarından 300’e yakın kişinin katılımıyla gerçekleşen eğitim seminerinde, çeşitli dernek ve kuruluşların ikram ve hediyeleri ile katılım belgeleri gençlere verildi. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.