Genç Liderler ve Girişimciler Derneği'nden Müzik Öğretmenliği Çoksesli Korosu'na Ödül

Yrd. Doç. Dr. Bülent Halvaşi yönetimindeki Müzik Öğretmenliği Çoksesli Korosu JCI (Junior Chamber International) Türkiye - Genç Liderler ve Girişimciler Derneği tarafından Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü.

Kas

Dünyanın en büyük ve en eski sivil toplum kuruluşlarından birisi olan JCI (Junior Chamber International) Türkiye - Genç Liderler ve Girişimciler Derneği'nin 1981'den beri düzenlediği Türkiye'nin 10 Başarılı Genci programı kapsamında Yrd. Doç. Dr. Bülent Halvaşi yönetimindeki üniversitemiz Atatürk Eğitim Fakültesi GSEB Müzik Öğretmenliği Çoksesli Korosu'na Jüri Özel Ödülü verilmiştir. Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Bülent Halvaşi ve Müzik Öğretmenliği Çoksesli Koromuzu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 16.11.2017 16:27:58 tarihinde güncellenmiştir.