Genel Sekreter Murat Arısal “9. Köy Sanat Kulübü” Öğrencilerini Ağırladı

Marmara Üniversitesi Hizmet İçi Eğitim Yönergesi kapsamında 2019-2020 eğitim takvimine uygun olarak Personel Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan “Kamu Personeli Özelinde İletişim ve Diyalog” konulu eğitim programı 19 Kasım’da gerçekleştirildi. Etkinlikte, okulumuzun öğrenci kulüplerinden “9. Köy Sanat Kulübü” sahne aldı.

Eğitim kapsamında skeçler ve doğaçlama tiyatro gösterileri sunan Marmara Üniversitesi 9. Köy Sanat Kulübü öğrencileri; 20 Kasım’da, Genel Sekreterimiz Murat Arısal tarafından ağırlandı. 

Öğrencileri makamında ağırlayan Genel Sekreter Arısal, hizmet içi eğitimde 9. Köy Sanat Kulübü’nün  sahne alması ve sahnelenen oyunun büyük beğeni toplaması nedeniyle kulüp öğrencilerine teşekkürlerini sundu. Murat Arısal, öğrenci kulübümüze kampüste prova alanı oluşturulması ile ilgili destek olunacağını ifade etti.

Öğrencilerimizle tanışma ve tiyatro sanatı hakkında sohbetle devam eden görüşmede Personel Daire Başkanı Tuba Biten, Kurumsal İletişim Koordinatörü Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Hizmet İçi Eğitim Koordinatörü Tekin Bozkurt da bulundu. Kulüp öğrencilerine teşekkürlerini iletip hediyelerini takdim eden Murat Arısal, bu işbirliğinin gelecek eğitim programlarında da devam etmesi temennisinde bulundu.

HIZLI ERİŞİM