GİSK Projeler Değerlendirme Toplantısı

Toplantı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinden sonra GİSK Yönetim Kurulu Üyesi Sevgül Ulutaş'ın açılış konuşması ile başladı. Toplantı, Genç İnovatif Sağlıkçılar Kulübü'nün hazırlamış olduğu “kısa metrajlı proje filmlerinin” izlenmesinden sonra, önümüzdeki dönem yapılması düşünülen inovatif faaliyetler hakkında atölye çalışması ile devam etti. GİSK adına hazırlanan projelerde gönüllü olarak görev alan kulüp öğrencilerine Kulüp Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Nuran Akyurt ve Danışman Yardımcısı Prof. Dr. Faik Nüzhet Oktar teşekkür belgelerini dağıttı. Marmara Üniversitesi Genç İnovatif Sağlıkçılar Kulübü Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Nuran Akyurt, GİSK olarak tüm üyeleri ve gönüllüleriyle birlikte çok verimli bir yıl geçirdiklerini, önümüzdeki dönemde de çeşitli bilimsel sosyal, sportif, flashmop ve farkındalık çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.