GİSK'in 1 Okul 100 Kitap Projesi

GİSK tarafından düzenlenen 1 Okul 100 Kitap Projesi, 27 Mart 2018 tarihinde başladı. Şanlıurfa ilinde faaliyet gösteren Deliler Ortaokulu’na kütüphane kurmak ve kitap bağışı yapmak üzere geliştirilen projede kitaplar sahipleri ile buluştu. Genç İnovatif Sağlıkçılar Kulübü tarafından toplanan kitaplar ülkemizde coşku ile kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara ulaştırıldı.

Genç İnovatif Sağlıkçılar Kulübü Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Nuran Akyurt yaptığı açıklamada, böyle anlamlı bir günde Şanlıurfa Deliler Ortaokulu’na kütüphane kurmanın ve çocuklara ihtiyaçları olan kitapları ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Akyurt, projede gönüllü olarak kitap toplama ve ulaştırma faaliyetlerinde görev alan Marmara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Program 1. Sınıf öğrencilerinden Zehra Bat ve Edanur Gül’e teşekkürlerini iletti.