Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Piyano Resitali Düzenledi

Piyano Resitali, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyesi ve Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hyun Sook Tekin'in organizasyonuyla Ergün Turizm sponsorluğunda gerçekleştirildi. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Başkanı Doç.Dr Ardan Ergüven ve Ergün Turizm Genel Müdürü Can Park da etkinliğe katıldı. Kore Kültürü etkinliği olarak gerçekleştiriken resital, Bach'dan Rachmaninoff'a uzanan bir repertuvar ile gerçekleştirildi. Can Park, etkinlikte yaptığı konuşmada, ükelerin birliği, sanatın ve sanatçıların her iki ülkede de beraber yol almaları gerektiğiyle ilgili mesajlar verdi. Resital, dinleyicilerin Piyanist Kyung Sik Yu, Ergün Turizm Genel Müdürü Can Park, Doç. Dr. Hyun Sook Tekin ve Doç. Dr. Ardan Ergüven ile hatıra fotoğrafı çektirmeleriyle sona erdi.