"Hazır Giyim Perakende Sektöründe 5 Doğru"

Tekstil Mühendisliği Kulübü'nün düzenlediği "Hazır Giyim Perakende Sektöründe 5 Doğru" adlı seminer 27 Nisan 2017 tarihinde Mühendislik Fakültesi'nde gerçekleştirildi.

May

Marmara Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Kulübü'nün, 27 Nisan 2017 Perşembe günü, 14:00-16:00 saatleri arasında, Mühendislik Fakültesi B 144 nolu salonunda düzenlediği seminere sektörde faaliyet gösteren tekstil firmalarından birisinin temsilcisi olarak Burak Coşkun katıldı. Seminere konuşmacı olarak katılan Burak Coşkun, "Hazır Giyim Perakende Sektöründe 5 Doğru" adlı sunumunu gerçekleştirdi. Seminere katılan öğrencilerin okudukları bölümleriyle gelecek hedeflerini soran Coşkun, seminer bittikten sonra sunumun içeriği ile ilgili interaktif bir yarışma düzenleyerek öğrencileri hem ödüllendirdi hem de keyifli zaman geçirmelerini sağladı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 09.05.2017 11:17:16 tarihinde güncellenmiştir.