HİPAM Tarafından Verilen Eğitimin Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

HİPAM tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı bünyesindeki İşyeri Hekimlerine verilen '' İşyeri Hekimliğinde Güncelleme'' Eğitimi sertifika töreni 22.09.2017 günü Fethipaşa Korusu belediye tesislerinde yapıldı.

Eyl

Törene üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akalın, HİPAM Müdürü Prof. Dr. Ali Serdar Fak, MÜSEM Başkanı Prof. Dr. Ahmet Yılmaz ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı yetkilileri katıldı. Sertifikalarını alan hekimler söz konusu eğitimin çok yararlı olduğunu belirterek teşekkür ettiler. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı yetkilileri ise; üniversitemiz ve HİPAM ile yeni eğitim projeleriyle tekrar birlikte olmak istediklerini söylediler. Hipertansiyon ve Ateroskleroz Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ali Serdar Fak; İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki hekimlerden gelen talep üzerine Kalp Sağlığının Korunması ve Kardiyovasküler Risk Takibi için üniversitemizin ortak projeler geliştirmek üzere çalışmalara başladığını söyledi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 25.09.2017 16:32:36 tarihinde güncellenmiştir.