İç Mimarlık Bölümüne “Sıfırdan Başlıyoruz” Ödülü

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu “Sıfır Atık Yarışması Üniversite Kategorisinde” İç Mimarlık Bölümü öğrencimiz Berat Yıldıztepe yaptığı projesiyle birincilik ödülünün sahibi oldu.

"Sıfırdan Başlıyoruz" adlı yarışma sonucunda öğrencimiz Berat Yıldıztepe, geri dönüşümlü malzeme olan PLA ve 3 boyutlu yazıcı teknolojisini kullanarak yaptığı mobilya tasarımıyla ödüle layık görüldü.

Öğrencimiz, 2018-2019 Bahar Dönemi İç Mimarlık Bölümü, Prof. Meltem Eti Proto, Öğr. Gör. Can Onart ve Arş. Gör. Ceren Koç Sağlam yönetiminde yürütülen Stüdyo Serbest Mobilya ve Üretim Teknikleri dersleri kapsamında "3 boyutlu baskı teknolojileri ile mobilya tasarımı” ürettiği mobilyasıyla yarışmaya katıldı.

“Sıfırdan Başlıyoruz” yarışması Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen "Sıfır Atık Projesi" kapsamında ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen bir yarışmadır. Yarışmanın amacı sıfır atık ve değerlendirilebilen atıkların yeniden tasarlanarak farklı eserlerin ortaya konmasıdır.

 

 

HIZLI ERİŞİM