II. İstatistik ve Esnek Hesaplama Çalıştayı

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü tarafından düzenlenen II. İstatistik ve Esnek Hesaplama Çalıştayı 29.09.2017 tarihinde Enstitüler Binası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Eyl

Öngörü ve tahmin probleminde kullanılan yapay sinir ağları ve bulanık zaman serisi yaklaşımları ile olasılıksal modellerde de kullanılmaya başlanan yapay zeka optimizasyon algoritmalarıyla ilgili son gelişmelerin tartışılması amacıyla düzenlenen çalıştayın açılış konuşması Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Deniz İnan tarafından yapıldı. Çalıştaya Giresun Üniversitesi İstatistik Bölümünden Prof. Dr. Erol Eğrioğlu, Ankara Üniversitesi İstatistik Bölümünden Doç. Dr. Özlem Türkşen, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstatistik Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Ozan Kocadağlı ile İstanbul Medeniyet Üniversitesi Dr. Ufuk Beyaztaş konuşmacı olarak katıldı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 03.10.2017 11:50:46 tarihinde güncellenmiştir.