III. İnovasyon ve Proje Pazarı

Üniversite-Sanayi işbirliğini geliştirmeyi amaçlayan Marmara Üniversitesi III. İnovasyon ve Proje Pazarı, bu yıl sanayinin merkezlerinden biri olan İMES Sanayi Sitesi Yönetim Merkezi’nde 17 Kasım 2016'da gerçekleştirildi.

Kas

Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Ofisi'nin (MİTTO) organizasyonuyla 2013 yılından bu yana düzenlenen “Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Proje Pazarı” bu yıl 17 Kasım 2016’da İMES Sanayi Sitesi’nde yapıldı. Akademisyenlerin, girişimcilerin, öğrencilerin, sanayi kuruluşları ve Ar-Ge merkezlerinin inovasyon projelerinin ulusal boyutta ticarileşmesi ve tanıtımı amacıyla düzenlenen etkinlikte; projeler gün boyu sanayicilerimizin beğenisine sunuldu. Proje Pazarı’nda; biyoteknoloji, bilişim, elektronik, makine ve kimya alanlarından 35 Ar-Ge çalışması ve proje prototipi sergilendi.

Etkinlikte eşzamanlı oturumlarda, katılımcılara TPE, KOSGEB ve TÜBİTAK ulusal ve uluslararası destekleri hakkında konu uzmanları tarafından genel bilgilendirme yapıldı. Ayrıca etkinlik kapsamında sanayiciler ile akademisyenler arasında ikili görüşmeler yoluyla yeni ortaklıklar ve işbirlikleri kuruldu.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 21.11.2016 16:35:52 tarihinde güncellenmiştir.