“İlaç, Eczacılık ve Eczacı Adaylarına Öneriler” Başlıklı Öğrenci Söyleşisi Düzenlendi

Selçuk Ecza Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sonay Gürgen ve Eczacının Sesi Elektronik Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı  Ecz. Hakan Gençosmanoğlu “Öğrenci Söyleşileri” kapsamında “İlaç, Eczacılık ve Eczacı Adaylarına Öneriler” başlıklı toplantıda Eczacılık Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldiler. Eczacılık Fakültesi Amfi-4’de gerçekleşen etkinliğe özellikle 4. ve 5. Sınıf öğrencileri katılarak eczacılık mesleğinin gelecekteki önemi ve yeni istihdam alanları hakkında konuşmacılardan detaylı bilgi edinme fırsatı yakaladılar. Etkinlik sonunda, Fakülte Dekanlığı tarafından konuşmacılara katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.