İlahiyat Fakültesi 56. Dönem Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Bu yıl 527 öğrencinin mezun olduğu törene öğretim üyeleri, öğrenciler ve velilerin yanı sıra Dekan Prof. Dr. Ali Köse, fakültemiz mezunlarından eski İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın ve Habertürk Genel Müdürü Veyis Ateş katıldı. 

İstiklal Marşı ile başlayan tören, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Fakülte  öğrencilerinin eğitim gördükleri üç dilde Türkçe, Arapça ve İngilizce selamlamalarının ardından protokol konuşmaları yapıldı. Mezunlar adına Mezuniyet Komitesi Başkanı Hidayet Akın Açıkgöz konuşmasının ardından derece ile mezun olan öğrencilere ödülleri takdim edildi. 

Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi riyasetinde öğrencilerimizden oluşan Türk Musiki Topluluğu tarafından konser verildi. Mezuniyet Komitesi tarafından hazırlanan ve sergilenen anlamlı skeç gösterimi, mezuniyet filmi ve fakülte tanıtım videosu öğrencilere ve katılımcılara duygusal anlar yaşattı. 

Geçici diplomaların dağıtılması ve Dekan yardımcımız Prof. Dr. Safi Arpaguş’un yaptığı mezuniyet duası ile tören sona erdi.

 

 

HIZLI ERİŞİM