İlahiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni 01.07.2018 tarihinde İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Törene, Rektörümüz Prof. Dr. M. Emin Arat, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Ak Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, İstanbul Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş katıldı.

Tem

Genel selamlama ve karşılamanın sonrasında İstiklal Marşı ile başlayan törende, Kuran Tilaveti yapıldı. Protokol konuşmalarının sonrasında fakülte tanıtım videosu gösterildi. Şiir dinletisi ve Halil Necipoğlu konserinden sonra mezuniyet filmi izlendi. Fakültede dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildikten sonra diplomaların dağıtılması ile tören sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 06.07.2018 11:16:07 tarihinde güncellenmiştir.