İletişim Fakültesi Öğrencimize Sabancı Vakfı'ndan 3.'lük Ödülü

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü 3.sınıf öğrencisi Ali Rıza Erdemir, Sabancı Vakfı tarafından düzenlenen kısa film yarışmasında "Sınır" adlı filmiyle 3.'lük ödülüne layık görüldü.

Şub

Sabancı Vakfı'nın düzenlemiş olduuğu "Mülteci Kadınlar" temalı kısa film yarışmasına katılan üniversitemiz öğrencisi Ali Rıza Erdemir, yönetmenliğini ve senaristliğini yapmış olduğu "Sınır" adlı kısa filmi ile 3. oldu. Ali Rıza Erdemir düzenlenen törende ödülünü, yarışmanın bu yılki mesajını oluşturan fotoğraf sanatçısı Reza Deghati'den aldı. Öğrencimizi ve filmde emeği geçen öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 07.02.2017 14:26:02 tarihinde güncellenmiştir.