İletişim Kulübünden Kapital Medya Ofisine Ziyaret

MediaCat, Digital Age gibi reklamcılık sektörünün önde gelen dergilerini bünyesinde barındıran Kapital Medya aynı zamanda Brand Week etkinliğinin de organizatörü.

Kulüp üyeleri, Kapital Medya’nın etkinlik alanları hakkında detaylı bilgi sahibi oldu. Kapital Medya kurucularından Pelin Özkan yaptığı sunumda; reklamcılık sektörü ve halkla ilişkiler alanında gerçekleşen gelişmelerin dikkatle takip edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Öğrenciler MediaCat ofisini gezerek çalışanlarla sohbet etme ve tanışma imkanı buldu. Pelin Özkan öğrencilerin sorularını ilgiyle dinleyerek detaylı cevaplar verdi.

Kulüp üyelerine reklamcı ve televizyon programcısı Ender Merter eşlik etti. Gezide kulüp danışmanı Arş. Gör. Dr. Rafet Aykut Akay da yer aldı.

Öğrencilere gezi sonunda Daniel H. Pink’in “Ne Zaman” kitabı hediye edildi.