International Meeting on Education and Research in Health Sciences (IMER-HS)” Kongresi Yapıldı

Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından bu yıl ilki düzenlenen “International Meeting on Education and Research in Health Sciences (IMER-HS)” başlıklı kongre 3-5 Kasım 2017 tarihleri arasında Sultanahmet Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi.

Kas

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Göksel Şener’in başkanlığında Kongrenin sabah programında Prof.Dr. Micheal Mulvany tarafından Avrupa ve Kuzey Amerika bölgelerindeki sağlık bilimlerinde doktora eğitimi ve Prof.Dr. Gül Güner tarafından ise ülkemizdeki doktora eğitimi ve ORPHEUS standartları ile ilgili konuşmalar yapılmıştır. Ayrıca doktora eğitimi sürecinde danışman- öğrenci iletişimi ve proje tasarımı ile ilgili konular tartışılmıştır. Bunları takiben kongrede sağlık bilimlerinin her alanında yeni konularla ilgili uluslararası ve ulusal davetli konuşmacıların sunumları yer almıştır. Elsevier editörlerinden Gilles Jonker tarafından İngilizce makale yazımı ile ilgili çalıştay düzenlenmiştir. Akılcı ilaç ve farmakovijilans konularının da yer aldığı başarıyla sonuçlanan kongrede sözlü ve poster sunumları ile ayrıca interaktif çalıştaylar yoğun ilgi görmüştür.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 10.11.2017 16:25:53 tarihinde güncellenmiştir.