İş Dünyası Seminerleri Dersi

Üniversitemiz İşletme Bölümü 4. sınıf öğrencilerine yönelik verilmeye başlanan ve 15.02.2018'de ilki verilen İş Dünyası Seminerleri dersinin konuğu TÜGİAD Genel Başkanı Dr. Ali Yücelen oldu.

Şub

İşletme Fakültesi ile TÜGİAD (Türkiye Genç İşadamları Derneği) arasında yapılan anlaşma gereğince İşletme Bölümü 4. sınıf öğrencilerine yönelik verilmesi kararlaştırılan “İş Dünyası Seminerleri” dersi kapsamında her hafta alanında başarılı işadamı ve girişimciler derse gelip bilgi, birikim ve deneyimlerini öğrencilere aktaracaklar. Bu kapsamda ilk haftanın dersini TÜGİAD Genel Başkanı Dr. Ali Yücelen verdi. İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert Hocanın da eşlik ettiği derse öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Dr. Yücelen, iş dünyası ve girişimcilikle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 21.02.2018 16:31:33 tarihinde güncellenmiştir.