İş Dünyası Söyleşileri Serisi-2

Marmara Üniversitesi Akademik Gelişim Birimi’nin düzenlediği İş Dünyası Söyleşileri Serisi’nin ikincisi olan “Girişimcilik ve İnovasyon” konulu söyleşi; 9 Aralık'da, Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

"Girişimcilik ve İnovasyon" konulu söyleşiye, Vestel Ventures A.Ş. Genel Müdürü Metin Salt konuşmacı olarak katıldı. Salt, öğrencilerle girişimcilik ile alakalı yol gösterici öneriler paylaştı.

Girişimcilik nedir?, kimler girişimci olabilir?, bir girişimcinin özellikleri nelerdir? gibi soruların irdelendiği söyleşide inovasyonun dünyada geldiği boyutlar, Türkiye'de inovasyonun gelişmeleri vb. konular konuşuldu.

Programın sonunda, Vestel Ventures A.Ş. Genel Müdürü Metin Salt’a Akademik Gelişim Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Nazmi Ekren tarafından teşekkür belgesi, ardından Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Oğuzhan Gündüz tarafından hediye takdim edildi.

Haber: Ayşe Şeyma Arıkan