"İş Mülakatlarına Nasıl Hazırlanmalıyız" Semineri

Ümraniye İşkur Hizmet Merkezi İş Kulübü Liderleri Özlem Ustabaş, Ayşe Başkapan, Gamze Murat ve Mustafa Necati Korkmaz tarafından verilen eğitimde; kişisel gelişim testleri, hedef belirleme, etkili özgeçmiş hazırlama, hobilerin özgeçmişteki yeri ve önemi, iş görüşmesinde kılık kıyafet, beden dili, iş görüşmesi öncesi ve esnasında dikkat edilmesi gerekenler, bireysel ve grup mülakat teknikleri, İŞKUR'un sunduğu iş başı eğitimiyle staj programları, kişiye özel uygulamalı iş görüşmeleri konularında bilgilendirmede bulunuldu. Başlangıç olarak kariyer okulu öğrencilerine verilen eğitimin sonunda mülakat aşamaları katılımcılara uygulandı. Eğitimler, ilerleyen aşamalarda üniversitemizin tüm öğrencilerine verilecektir.