İşletme Bölümü Öğrencilerini Mülakat Simülasyonları İle İş Görüşmelerine Hazırlıyor

KPMG Türkiye İnsan Kaynakları Yöneticilerinin katılımı ile işe alım mülakat simülasyonları gerçekleştirildi.

Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü 4. Sınıf “İnsan Kaynakları Planlama ve Temin Süreçleri” dersi kapsamında 4 Aralık’ta mülakat simülasyonları gerçekleştirdi.

KPMG Türkiye İnsan Kaynakları Yöneticisi Özge Sevinç ve İşe Alım Uzmanları Naz Kahraman ve Müzeyyen Sağlam’ın katılımıyla gerçekleştirilen simülasyonlarda dört gönüllü öğrencimiz İK yöneticileri ve profesyonelleri ile gerçek mülakat deneyimi yaşadı.Misafir uzmanlar ve dersin öğretim üyesi Doç. Dr. M. Volkan Türker mülakatların ardından simülasyona katılan öğrencilerin performansları ile ilgili dönüt verdi.

Özge Sevinç ve ekip arkadaşları işe alım süreçleri ile ilgili seminer verdi.

Etkinlik misafir yöneticilere ve uzmanlara teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

Haber: Ayşe Şeyma Arıkan