İşletme Fakültesi 2015-2016 Akademik Yılı Açılış Töreni

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı coşkulu ve yoğun katılımlı bir törenle başladı.

İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nuran CÖMERT'in öğrencilere alkışlarla merhaba diyen açılış konuşmasıyla başlayan yeni akademik dönemin ilk dersi Fakültenin İşletme Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. İbrahim ANIL tarafından verildi.

İlgiyle izlenen bu ilk ders kapsamında Profesör ANIL, üniversitelerde  eğitim ve öğretimin temelde hangi amaçla tasarlanması ve hangi nitelikte öğrenciler yetiştirilmesi gerektiği konusunda önemli mesajlar verdi.

300'ü aşkın öğrenci ve akademisyenin katıldığı açılış etkinliğinde Nihad Sayar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Cemal İBİŞ ve Mezunlar Derneği Genel Başkanı Hikmet KABUK da birer konuşma yaparak kurumları hakkında öğrencilere bilgi aktardılar.