İşletme Fakültesi Jehan Barbur'u Ağırladı

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Jehan Barbur, söz yazarlığı, şarkıcılık, şairlik, yazarlık, yapımcılık ve tiyatro oyunculuğu gibi geniş bir skalaya yayılmış kariyer yolculuğundan bahsetti. Sohbet esnasında Jehan Barbur, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencilerinin sorularına yanıtlar verirken, başta üniversite eğitimi olmak üzere tüm eğitim hayatının, hem sosyal hem de mesleki hayatını besleyen ana unsurlardan biri olduğuna, "Bugün bir şarkı ya da öykü yazarken, tarih ya da edebiyat dersinden aklımda kalan ve doğrudan bu işe yarasınlar diye öğrenmediğim pek çok bilgiden faydalanıyorum," diyerek vurgu yaptı. Söyleşi, Jehan Barbur'un Sizler Hiç Yokken isimli son albümünde yer alan Ardışık isimli şarkının icrasıyla son buldu.