İşletme Fakültesi ve Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezuniyet Töreni

Üniversitemiz İşletme ve Siyasal Bilgiler Fakültelerinin 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı 22 Haziran 2017'da Anadoluhisarı Yerleşkesinde ortaklaşa düzenlenen törenle tamamlandı.

Haz

Akademik ve idari personelimiz ile mezun yakınlarının yoğun ilgi gösterdiği ve büyük coşkuyla gerçekleşen törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. M. Emin Arat da katıldı. Mezunlarımızın ve akademisyenlerimizin alkışlar eşliğinde geçişlerinin ardından, tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törende fakültelerini birincilik derecesiyle tamamlayan mezunlarımız birer konuşma yaptı. İşletme Fakültesi Birincisi Büşra Yılmaz'ın ve Siyasal Bilgiler Fakültesi Birincisi Doğukaan Taşören’in konuşmalarından sonra Marmara Üniversitesi Nihad Sayar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cemal İbiş açılış konuşmasını yaptı. Ardından Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan konuşmasını yaptı. Ardından İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İİBF Mezunlar Derneği Genel Başkanı Hikmet Kabuk mezunlarımıza ve ailelerine hitap etti. Açılış konuşmaları kapsamında İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert ve Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı aynı zamanda üniversitemiz Rektör Yardımcısı olan Prof. Dr. Recep Bozlağan konuşmalarını yaptılar. Dekanlarımızın konuşmalarının ardından son olarak kürsüye gelen Rektörümüz Prof. Dr. M. Emin Arat da mezunlarımızı tebrik ederek, katılımcılara hitap ettiler. Her iki fakültede dereceye giren ve başarı kazanan öğrencilere plaket takdiminin ardından mini bir konserle coşkuları artan mezunlarımız yemin töreninin ardından keplerini havaya attılar ve mezuniyet töreni sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 30.06.2017 08:51:14 tarihinde güncellenmiştir.