İstanbul Emniyet Müdürlüğü 100 Çocuğa Bisiklet Hediye Ediyor

T.C. İstanbul Valiliği Emniyet Müdürlüğü trafik kurallarıyla ilgili farkındalığı arttırmak amacıyla düzenlediği projelere bir yenisini ekledi. “Karnemi Dolduruyorum Trafiğe Güvenle Çıkıyorum” sloganıyla düzenlenen yarışmayla 100 çocuğa bisiklet hediye ediyor.

Yarışmanın başvuruları; 31 Mayıs-20 Haziran tarihleri arasında devam ediyor. Yarışmaya katılmak için gerekli belgeler arasında; doldurulan trafik karnesiyle beraber çekilen fotoğraf ve eksiksiz doldurulan yarışmacı katılım formu yer alıyor. Katılımcıların doldurdukları trafik karnesi fotoğraflarını @TrafikEgm twitter hesabına #TrafikKarnem hashtagini yazarak ve @TrafikEgm adresini etiketleyerek göndermeleri gerekiyor. Yarışmanın kazananları Twitter’da en çok beğeni alan fotoğraflar arasından seçilecek. Yarışma için gereken belgelere ve detaylı bilgilere www.trafik.gov.tr adresinden ulaşılabilir.

T.C. İstanbul Valiliği Emniyet Müdürlüğü’nün projeleri arasında; 2018 yılında hayata geçirilen “Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük” ve “Bu Yolda Hep Birlikteyiz” isimli kampanyaların yanında 2019 yılında “Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın” sloganıyla başlatılan “Yaya Öncelikli Trafik Kampanyası” projeleri de yer alıyor.

 

HIZLI ERİŞİM