Marmara Üniversitesi Bilgi ve Değerler Kulübü'nün düzenlediği Kadim Doğrular Yeni Gerçekler Işığında Değişen Dünyada Toplumsal İlişkiler ve Gençlik semineri 16.02.2018 tarihinde İlahiyat Fakültemizde gerçekleştirildi.

Şub

Bilgi ve Değerler Kulübü ve Tügap iş birliği ile düzenlenen seminere TBMM Aile Bütünlüğünün Korunması Araştırma Komisyonu Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir konuşmacı olarak katıldı. Keşir, kadim doğrularımızı, şu anın gerçekleri içinde bulunduğumuz toplumsal ilişkileri ve bu ilişkilerde gençlerin önemli bir yeri olduğunu vurgulayan bir konuşma yaptı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 19.02.2018 18:20:16 tarihinde güncellenmiştir.