Kanser Tedavisi ve Yeni Yaklaşımlar Sempozyumu Düzenlendi

Girişimci Eczacılar Topluluğu ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bilimsel Araştırma Kulübü’nün düzenlediği "Kanser Tedavisi ve Yeni Yaklaşımlar" sempozyumu 30 Nisan tarihinde Eczacılık Fakültesi’nde gerçekleşti. Sempozyumda; Prof. Dr. Fatih Ağalar, Prof. Dr. Perran Fulden Yumuk, Doç. Dr. Aygin Ekincioğlu, Doç. Dr. Mustafa Duman ve Op. Dr. Orhan Uzun bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Etkinlikte; kanser epidemiyolojisi, erken teşhisin önemi, kanser yönetiminde klinik eczacının rolü, immunoterapi, sitoredüktif cerrahi ve HIPEK gibi yeni tedavi yaklaşımları konuşuldu. Sağlık bilimleri eğitiminde ve kanser tedavisi yönetiminde disiplinler arası eğitim, araştırma ve uygulamanın önemi vurgulandı.