Karate Branşında Marmara Üniversitesi’nden Çifte Şampiyonluk

29 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında Hatay’ın Samandağ ilçesinde düzenlenen Türkiye Üniversiteler Karate Şampiyonası’nda üniversitemiz, Erkekler ve Kadınlar Kumite kategorilerinde takım halinde şampiyon olarak Avrupa Üniversiteler Karate Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. 13 sporcuyla 13 kategoride katıldığımız müsabakada, üniversitemiz toplam 6 Altın, 1 Gümüş, 1 Bronz madalya ile büyük bir başarıya imza attı.Karate takımı antrenörümüz Öğr. Gör. Taylan H. Balcıoğlu ve sporcularımızı kutlar, Avrupa Üniversiteler Şampiyonasında gönülden başarılar dileriz.Kafilede idareci olarak yer alan Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Aytekin Soykan, WKF (Dünya Karate Federasyonu) Teknik Kurul Üyeliği’ne seçilmiştir. Kendisine ülkemizi uluslararası platformda temsil edeceği görevinde başarılar dileriz.