Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Orkestrası Konseri

Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Orkestrası, konserde Bach, Beethoven ve Dedeefendi'den parçalar icra etti. Orkestranın eğitimini kendi geliştirdiği yöntemlerle veren Marmara Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Ali Özdemir'in şefliğini yaptığı konserde; görme engelli olan Kartal Belediyesi Engelliler Koordinatörü Özgür Uğur'un seslendirdiği türkülere tamamı işitme engellilerden oluşan orkestra elemanları başarı ile eşlik ettiler. Konser sonrasında Sosyal İşler Müdürü Ali Kemal Özdemir ve Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel'e teşekkür edilerek; Gökhan Yüksel'in şahsında orkestraya plaketini Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Deniz, Doç. Dr. Mehmet Ali Özdemir'in plaketini ise Genel Sekreter Yardımcısı Adem Kokaçya verdi. Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Okt. Zuhal Pek ise, orkestra üyeleri Ceylin Palas, Kadir Durmuş, Nazli Özdemir, Uğur Çelik, Elif Uygunogğlu, İlhan Uygunoğlu, Sahire Karahan, Can Karahan, Asya Çelik, Ali Musa Yıldız, Çiğdem Çimen, İnci Özcan Üner ve öğretmenler Sevim Özdemir, Fırat İkisivri ve Mert Kopuz'a teker teker teşekkür etti.