"Kimya ve Endüstri Zirvesi"

Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü (MİES) ve Kimya Mühendisliği Kulübü (Marmara Industrial Engineering Society) tarafından düzenlenen "Kimya ve Endüstri Zirvesi" 18.04.2017'de yapıldı.

Nis

Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda düzenlenen zirvenin açılış konuşması Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Doğruel tarafından yapıldı. Zirveye konuşmacı olarak katılan sektör temsilcileri tarafından iki farklı mühendislik dalı ortak bir sektörde buluşturuldu. İş dünyasının temsilcilerinin üniversitemizin öğrencileri ile aynı platformda bir araya getirildiği zirvede katılımcıların soruları da cevaplandı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 24.04.2017 11:52:34 tarihinde güncellenmiştir.