Kültür ve Sanat Günleri Başladı

Kültür ve Sanat Günleri 15-19 Nisan tarihleri arasında devam ediyor. Etkinliklerin kapsamında; Türk Halk Müziği dinletileri, halk oyunları gösterileri, fotoğraf sergileri, defileler, konserler, seminerler, söyleşiler, turnuvalar ve film gösterimleri yer alacak.

Prof. Dr. Erol Özvar yaptığı açılış konuşmasında Kültür ve Sanat Günleri’ne tüm öğrencileri ve akademik personeli davet ederken kendisinin de etkinliklere katılacağını belirtti. Özvar sözlerine “Ben üniversiteyi bir ekosistem olarak görüyorum. Her birim birbirini tamamlayan bir bütün. Şüphesiz ki öğrenciler bu ekosistemin en önemli parçası. Öğrenci, üniversitesinde mutlu ve huzurlu olmazsa üniversite yaşayamaz.” diyerek devam etti. Marmara Üniversitesi olarak amaçlarının öğrencilerin geleceğe ilişkin beklentilerini karşılamak, öğrencilere ve akademik personele daha mutlu bir üniversite yaşantısı sunmak olduğunu belirten Özvar, konuşmasını daha nice Kültür ve Sanat Günleri’nde buluşma dileğiyle noktaladı.

Etkinlik Türk Halk Müziği Topluluğu’nun dinletisi ile devam etti. Etkinlikte Marmara Üniversitesi Folklor Kulübü ve SKSDB Halk Oyunları Topluluğu sergiledikleri gösterilerle izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

 

HIZLI ERİŞİM