Lead Your Future İnsan Kaynakları Zirvesi

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Volkan Türker’in açılış konuşmasıyla başlayan Lead Your Future İnsan Kaynakları Zirvesinde konuk olarak, Unilever İnsan Kaynakları Yönetici Yardımcısı Özgün Deniz, Yapı Kredi Bankası İnsan Kaynakları Geliştirme Yöneticisi Jale Aktuğ, Pladis İnsan Kaynakları Yöneticisi Lale Serin, Fiba Holding İnsan Kaynakları Yöneticisi Sevinç Olukoğlu ve Pepsico İnsan Kaynakları Müdürü Alper Girgin konuşmacı ağırlandı. İnsan Kaynakları departmanının çeşitli sektörlerinden uzman konuşmacıların katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğin son oturumunda düzenlenen ödüllü bilgi yarışması ile üç katılımcının Turkcell İnsan Kaynakları Yöneticisi Semih Kumluk ile akşam yemeği ve hediye müzik paketi kazanmasının ardından etkinlik çeşitli çekilişler ile sona erdi.