MAKTEK Takım Tezgahları, Metal-Sac İşleme Makineleri ve Üretim Teknolojileri Avrasya 2014 Fuarı

TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde 14-19 Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan MAKTEK fuarına Marmara Üniversitesi'ni temsilen İnovasyon ve Teknoloji Transfer ofisi (MİTTO) katılacaktır.

Eki

Takım Tezgâhları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD) ve Makine İmalatçıları Birliği (MİB) tarafından düzenlenen ve makine sektörünün Avrasya’daki en büyük buluşması olan MAKTEK Fuarı'nda 10-12 Fuaye Salonu, S4 numaralı stant üniversitemize ayrılmış olup; fuara katılmak isteyen akademisyen ve öğrencilerimiz fuarla ilgili ayrıntılı bilgiye www.maktekfuari.com adresinden ulaşabilirler.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 10.10.2014 16:02:54 tarihinde güncellenmiştir.