MARKAM 3.Kariyer Okulu İş Hayatına Hazırlık Seminerleri

Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi (MARKAM) 3.Kariyer Okulu İş Hayatına Hazırlık Seminerleri 05.10.2017 tarihinde ilk dersiyle başladı.

Eki

MARKAM Koordinatörü Prof. Dr. Berat Bir'in Etkili İletişim Becerileri başlıklı dersinde iletişimin tanımı, beden dili kullanımı, etkili dinleme gibi alt başlıklarla bilgilendirme yapıldı. Katılımcılara öğrendiklerini hemen uygulama fırsatı verilerek interaktif ders modülü tercih edildi. Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda yapılan seminer yaklaşık 100 kişi tarafından takip edildi. 3 Saate yakın süren seminer sonunda öğrencilerden olumlu geri dönüşler alındı ve ilk ders heyecanlarının bir nebze de olsa atıldığı gözlemlendi. 12 Hafta sürecek olan İş Hayatına Hazırlık Seminerleri kapsamında her hafta perşembe günü saat 18.00'de yeni bir ders yapılacak.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 10.10.2017 09:02:08 tarihinde güncellenmiştir.