Marmara Biyom Biyomühendislik Günleri

Marmara Üniversitesi Biyomühendislik Kulübü tarafından düzenlenen Marmara Biyom Biyomühendislik Günleri 5.12.2017'de Mühendislik Fakültesi MB144 nolu konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ara

Programın açılış konuşmasını Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahu Altınkut Uncuoğlu yaptı. Programda sektörden gelen katılımcılar, dünya ve Türk ilaç sanayisinin günümüzdeki durumu ve geleceği, optogenetik ile hücresel kontrol, atık suların yeniden kullanımına yönelik biyomühendislik çalışmaları, bitki doku kültürü, üç boyutlu yazıcıların biyo teknolojide kullanımı ve katkıları, farmakogenetik kişiselleştirme tedaviler gibi konularda bilgilendirmede bulundu. Program soru cevap bölümü ile sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 08.12.2017 16:38:08 tarihinde güncellenmiştir.