Marmara Üniversitesi “International Conference on Applied Analysis and Mathematical Modelling (ICAAMM2017)” konferansına katıldı.

Marmara Üniversitesi ve Gelişim Üniversitesi tarafından düzenlenmekte olan “International Conference on Applied Analysis and Mathematical Modelling (ICAAMM2017)” isimli konferans dünyanın birçok ülkesinden yaklaşık 400 matematikçinin katılımıyla başladı.

Tem

Üniversitemiz Fen-Edebiyat fakültesi Matematik bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr. Faruk Uçar ve Doç.Dr. Bülent Yılmaz’ın eş-başkanlıklarını üstlendiği konferansın 2. günü Doç.Dr. Faruk Uçar’ın oturum başkanlığında yapılan çağrılı konuşmalarla sona erdi. 7 Temmuz 2017 Cuma gününe kadar sürecek olan etkinlikler, 4 salonda eş zamanlı olarak yapılacak olan konuşmalarla devam etmektedir.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 05.07.2017 09:54:20 tarihinde güncellenmiştir.