Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi’nde Avrupa Standartlarında Hizmet Veriliyor

Tüm hastaların modern kliniklerde olan aletlerle tedavisinin yapıldığı hastanede, dijital ölçü alma, tarama yapma, dijital protez çalışması gibi uygulamalar gerçekleştiriliyor. 190 akademik ve 100 idari personelin çalıştığı hastanede, günlük ortalama 1500 hastaya hizmet veriliyor. Son teknoloji ürünlerin kullanıldığı hastaneye gelen hastalar, Avrupa standartlarında bir tedavi hizmeti alıyor. Hastaların eskisi gibi protezlerini almaları için aylarca beklemeleri gerekmeyen hastanede, yarım saat gibi kısa bir sürede protezler teslim edilirken, gülüş estetiği için de tamamen dijital bir ortamda çekimler gerçekleştiriliyor.  Engelliler için genel anestezi ameliyat odasının da yer aldığı hastanede, implant, gömük diş, kırık, kist ameliyatları gibi operasyonlar da yapılıyor. 300 diş hekimi ünitiyle Anadolu yakasında ağız ve diş sağlığı hizmeti veren tek üniversite hastanesi olan Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi, fakültenin öğrencilerine de uygulama yapma imkanı sağlıyor.