Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörü Ahmet Yesevi Üniversitesi'nde Seminer Verdi

Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi ve Avrasya Araştırma Enstitüsü'nde, akademik ve idari personele yönelik düzenlenen "Kurumsal İletişim" konulu seminerler ile Fen Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencilerine yönelik düzenlenen "Kimya" başlıklı 5 farklı seminer, Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörü Prof. Dr. Şaziye Abdurrahmanoğlu tarafından verildi. Seminerlerin tamamlanmasının ardından Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Cengiz Tomar, makamında ağırladığı Prof. Dr. Şaziye Abdurrahmanoğlu'na teşekkür belgelerini takdim etti.