Marmara Üniversitesi Lise Koordinatörlüğü Adana’dan Gelen Aday Öğrencilere Üniversitemizi Tanıttı

Marmara Üniversitesi Lise Koordinatörlüğü 20 Kasım’da Adana Piri Reis Anadolu Lisesi öğrencilerine üniversitemizi tanıttı.

Lise Koordinatörlüğü, aday öğrencileri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Akgiray ile bir araya getirdi. Marmara Üniversitesi’nin vizyon ve misyonu hakkında konuşma yapan Prof. Dr. Ömer Akgiray üniversite tercih süreci ile ilgili tavsiyelerini de aday öğrencilerle paylaştı.

Gezi kapsamında yapılan genel sunumda üniversitemizin tarihçesine, fakülte tanıtımlarına, kampüs yaşamına ve eğitim olanaklarına yer verildi.

Aday öğrencilerin Mühendislik Fakültesi’ni tanımak istemesi üzerine fakültenin tanıtımı Dr. Öğr. Üyesi Deniz Tufan Akgül tarafından gerçekleştirildi. Fakülte olanaklarının anlatıldığı tanıtım laboratuvar gezisi ile son buldu.