Marmara Üniversitesi Sultanahmet Yerleşkesi Bilim Kültür ve Sanat Etkinlikleri’nin İkincisi Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi Rektörümüz Erol Özvar’ın katılımlarıyla gerçekleşen konser aşağıda belirtilen program çerçevesinde gerçekleşmiştir.

“Üsküdar’a Giderken”, Anonim,  Düzenleme: M. Mehmandarov

“Ağasarın Balını”, Anonim, Düzenleme: Mustafa Uslu, Solist: Sena Sonakın

“Geldi Bir Hale Gönül”, Müzik: Ahmet Hatipoğlu, Söz: Bahaüddin Efendi, Düzenleme: Hacı Bekir Kurşunet, Solist: Öğr. Gör. Sıla Uğurçağ

“Ah Yalan Dünya”, Neşet Ertaş, Solist: Serkan Özdemir

“Ayrılık”, Ali Selimi, Düzenleme: Mustafa Uslu Solist: Berk Özbek

“Zülüf Dökülmüş”, Düzenleme: Hacı Bekir Kurşunet, Solist: Öğr. Gör. Sıla Uğurçağ

“Hekimoğlu”,  Anonim, Düzenleme: Mustafa Uslu Solist: Ali Doğan Nur

“Kırcaali’yle Arda Adası (Deryalar)”, Anonim, Akordeon: Öğr.Gör.Hasan Sakarya,  Klarnet: Alim Kurtmemetov

“Mızıka Çalındı”, Anonim, Düzenleme: Eren Lehimler, Solist: Çağrıbey Özçolak

“Çargah Rapsodi”, Düzenleme: Hasan Rızayev, Düzenleme: Gizem Aleve, Tar: Emre YEryılmaz

“İki Keklik”, Anonim, Düzenleme: Mustafa Uslu, Solist: Berk Özbek

“Şehnaz Longa”, Santuri Ethem Efendi, Düzenleme: Oğuzhan Balcı

“Kız Sen İstanbul’un Neresindensin?” Söz: Aşık Yener, Müzik: Ünal Narçın , Solist: Berk Özbek

“Hamından Gözel Menem(Kızlar Mahnısı)”, Müzik: Tofiq Quliyev, Söz: Enver Aliyev, Düzenlenleme: Hacı Bekir Kurşunet, Solist: Öğr.Gör. Sıla Uğurçağ

“İlimon Ektim Taşa”, Anonim, Düzenleme: Mustafa Uslu

Konser sonunda Rektörümüz Erol Özvar, Prof. Dr. Mustafa Uslu’ya çiçek takdim etti. Prof. Dr. Mustafa Uslu da Rektörümüze, Üniversite yönetimine ve tüm izleyicilere teşekkür etti. Program, Üniversite yöneticileri ve topluluk elemanlarının birlikte anı fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa Uslu’nun yönettiği M.Ü. Türk Müziği Topluluğu, 1. Keman’da, Öğr. Gör. Özgür Kement, Alper Semih Sarı, Aybüke Yılmaz, Oya Ermetin, 2. Keman’da Deniz Gümüş, Havva Maden, Eylül Eda Ulugerçek, Elif Cansel Şapçılı, Viyola’da Kerim Balkan, Yasin Dizman, Sebahattin Anıl Çuvalci, Viyolonsel’de Mazlum Mızrak, Beste Bulut, Ayşe İrem Sazak, Kontrbas’ta Buğrahan Gülmez, Flütte Işıl Çilli, Klarnette Alim Kurdmemetov,  Bağlama’da Serkan Özdemir, Nefesli’de Murtaza Tunç, Akordeon’da Öğr. Gör. Hasan Sakarya, Vurmalı’da Emirhan Uygun, Hasan Koca, Cura’da Çağrıbey Özçolak, Kanun’da Mustafa Demirci, Koro’da Öğr. Gör. Sıla Uğurçağ, Berk Özbek, Sena Sonakın, Ali Doğan Nur'dan oluşmaktadır.