Marmara Üniversitesi Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası 2017’de Temsil Edildi

Bu yıl Marmara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (MİTTO) ile birlikte kullanılan standda çalışmaların afişleri ile öğrencilerin ürünleri sergilenmiştir. Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet AKALIN, MİTTO standını ziyaret etmiştir. Akalın ayrıca defile öncesi öğrenciler ve öğretim elemanları ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi almıştır. Marmara Üniversitesi TBMYO Tasarım Bölümü 2. Sınıf öğrencileri; Öğr. Gör.Dr. Çimen BAYBURTLU nezaretinde PVC ve organze kumaşlardan ürettikleri “Saydam” temalı koleksiyonu; 1. Sınıf öğrencileri de Öğr.Gör.Dr. Demet ÖZNAZ yönetiminde Kağıt, pipet, ped, soğan kabuğu, bulaşık teli gibi farklı malzemeleri kullanarak “Kumaş Olmak” temalı koleksiyonu; Marmara Üniversitesi  Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu öğrencileri ise Öğr. Gör.Dr. Çimen BAYBURTLU nezaretinde bakır, PVC ve organze kumaşlardan ürettikleri “Kabuk” temalı koleksiyonu İstanbul Kongre Merkezi salonlarında sunarak büyük ilgi topladılar.