Marmara Üniversitesi ve PTT'den Kampüs Kart Paylaşımı ve Kullanımı İşbirliği

İmza töreninde konuşan Rektör Erol Özvar, Kampüs Kart'ın üniversitelerin en çok ihtiyaç duyduğu akıllı elektronik uygulamalardan biri olduğunu söyledi. Rektör Erol Özvar, kartın yemekhane, geçiş alanları, kütüphane ve elektronik karta ihtiyaç duyulan alanlarda önemli bir gereksinim olduğunu ifade ederek, Marmara Üniversitesi olarak bu ihtiyaçlarını PTT ile yaptıkları anlaşma ile gidereceklerini belirtti. Projeyi, büyüklük açısından Türkiye'nin en önemli Kampüs Kart projelerinden biri olarak niteleyen Rektör Erol Özvar, emek ve desteği bulunan Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kurt, Prof. Dr. Ömer Akgiray ve Prof. Dr. Mustafa Çelen’e, Genel Sekreter Murat Arısal ve Yardımcılarına, Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Yüce’ ye, Bilgi İşlem Dairesi, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi, Personel Dairesi, Strateji Geliştirme Dairesi, Öğrenci İşleri Dairesi, Yapı İşleri ve Teknik Dairesi, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlarına ve personeline ve PTT yöneticileri ile çalışanlarına da teşekkür etti. Rektör Erol Özvar ayrıca, 6.000'in üzerinde idari ve akademik personel ve yaklaşık 85 bin öğrencinin kullanacağı kartların şubat ayı sonu itibarıyla kullanıma bütünüyle geçeceğini ifade etti.

PTT A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Bozgeyik ise, PTT'nin tarihine değinerek, kurumun her zaman, insanların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olduğunu ifade etti. PTT Genel Müdürü Bozgeyik, dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini dile getirdi ve PTT'nin kargo, e-ticaret ve bankacılık alanlarında yaptığı çalışmaları anlattı. PTT Genel Müdürü Bozgeyik, PTT AVM platformu ile dünyanın birçok ülkesine yerli ürünler gönderdiklerini kaydetti. PTT Genel Müdürü Bozgeyik, Ar-Ge ve inovasyon başta olmak üzere muhtelif alanlarında Marmara Üniversitesi ile işbirliği imkanlarını geliştireceklerini vurguladı.

İmza töreninin ardından Rektör Erol Özvar ve Kenan Bozgeyik arasında karşılıklı hediye takdimi yapıldı.